Arkadaşlar çogunlugun demetevler havacılar taksi duragı ekibinin olusturdugu yaklasık 20 kişilik bir ekiple içerde oynadıgımız son 7 maçın hepsine gittik.Ankaradaki maçlarımızda takımı asla yalnız bırakmadık zaten orada tanıştık ve boyle bir işe başladık.
Çankırıspor maçını izlemeye çogumuz ilk defa gıdıyorduk ben hariç tabiki

onlar Ankarada taraftar cok guzel Çankırıda daha güzeldir diye heyecanla gidiyorlardı gittik ilk maçımız yanılmıyorsam of maçıydı taraftarımızın sayısı azdı 700 800 kişi vardı ve bizim orda dikkatimizi cekti Çankırıspor forması ya 3 kişide yada 4 kişide vardı ne atkı ne davul hiç brşey yok yanı ramazan davulu vardı maç davulu yoktu 3.hafta dedikki biz Çankırı forması yaptıralım 25 tane forma yaptırdık atladıgım bir konu kırşehir maçında amıgo yucel kırsehirlilere hos geldiniz cok guzel karşıdılar maçın 35.dakikasında kırsehire kırşehirlilerden dolayı kufur etmeye başladılar taraftar orada birbirine gırdı bızım taraftarımız kendi kendine durduk yere hiç birsey yokken 70.dakikalarda bize hala kırsehir diye bagırtmaya calıstılar sanırsam orada ankara taraftar grubundan bi abimiz Çankırı amıgosu çankırca ile atıştı ve yıne kavga cıktı bunları geçtim neyse dedik yucel abi taraftarı barıştırdı falan olay tatlıya baglandı 2 hafta sonra bir maça daha gittik guzeldi o maçta bır ses yoktu biz formadan sonra bayraklar pankart stada soktuk son hafta Çankırılı gençleri tebrik edıyorum cok guzel hazırlanmışlar Maç davulu konfeti falan hazırlıklar yapılmış ligde kalma maçıydı sebat maçı 3-1 yenıyoruz trubunde yine kavga cıktı ama bu sefer bagıran kesim haklıydı jopu yıne onlar yedi ama onlar haklıydı ve emniyet mudurü çankırılı gençleri gösterdi yanlarına gıttı bu 6 kişi maçtan çıkar çıkmaz karakola goturecenız dedi Çankırıdaki insanlar hiç birşey diyemedi ben ınanın orda onlara uzuldum maçtan sonra biz Ankara ya donecektık ligde kaldık sevinçliydik ama bu olayları hatırlayınca uzuluyorduk ben en onde gıdıyordum Çankırı valisi staddan cıkıyordu bana söylediği sey
Niye kavga çıkardınız la ne guzel yenıodunuz?
Dedimki sayın valim Çankırıda malesef trubun kulturu olusmamıs taraftarımız birbirine gırıyor bizim polisimiz bizim insanlarımızı jopluyr dedim demeye kaldı adamın dediği alın şu saygısı herifi karsımdan polisler hemen yıne jopa güvendiler ama Ankaradan gelenler bizi yalnız bırakmadı polisler dokunamadı Allah razı olsunlar her neyse bizim insanımız cok ıyı nıyetli ama üstteki adamların g..ü kalkmıs emnıyet amiri gelıyo trubunde alacanız bu adamları dıyo dışarda ahkamlar kesılıyor ve sesimiz ona ragmen cıkmıyor ha bu sevgimiz bunlara ragmen yeşererek devam edıyor.Seneye daha guzel organızasyonlarla Çankırıya gıdecegiz sizde katılmak isteyeceksinizdir.Ben her hafta bu siteden duyuracağım yalnız bırakmayacagınızı umuyoruz.
Seneye insallah bank asya yolunda mucadelemize başlayacagız Sevda Başkanada da guvenıyoruz ıyı bır takım ıyı bır hocayla bu iş olacaktır.
Çogunlukla anılarımızdan bahsettim ama organızasyonda pursaklarda toplanıyoruz servisle geliyoruz 15 tl karşılığında hemen ilk iş maça giriyoruz bilet parası verılmıyor maçı ızlıyoruz Ankaraya donecekken çankırıda yemek yiyoruz yemegede ayrı para vermıyoruz ordanda yola çıkıp pursaklarda bırakıyoruz.Bunu duyan cok kişi gelir cunku hafta sonu bos yapacak bısey sabah 11 den aksam 7 ye kadar bı eglence seneye umarım otobüsle gıderiz.
Hayta abide trübüne donecek buyuk bı ıhtımalle onunda mujdesini verelim